Miniatuurrenners

Miniatuur wielrenners
Miniatuur wielrenners

België

Beste wielerliefhebber, dit jaar bestaan wij 13 jaar. Inderdaad sinds 2011 beschilderen wij rennertjes en met de jaren is onze handigheid en professionaliteit er enkel maar op verbeterd. Ook vandaag kan je alle WORLD TOUR renners 2024 hier bestellen, of miniatuur renners in de shirt van je keuze. Als referentie kunnen wij verwijzen naar de tentoonstellingen van Eddy Merkcx en Briek Schotte, respectievelijk in 2012 en 2019, het wielerafscheid van Sven Nijs en de uitreiking van de Flandrien van Het Nieuwsblad in 2015. Onze miniatuur wielrenners zijn gemaakt van Zamak, dit is een legering van zink en aluminium.
Media

Met de meeste precisie

Niets is zo fijn om een gepersonaliseerde renner te geven of te krijgen. Dit kan voor een feestelijke gebeurtenis zijn maar ook ter gelegenheid van een sportieve prestatie (beklimming van de Mont Ventoux, Tourmalet). Ook nostalgie is nooit ver weg in de wielersport. Op jouw vraag schilderen we de shirt van de wielerploeg van je jeugd of een vergeten held uit de Tour De France. Ook vrouwelijke renners kunnen in alle shirts geschilderd worden. De gewenste kleur met de juiste logo's, namen en nummers worden altijd met de meeste precisie op de renner geschilderd.

Officiële verdeler

Hebt u uw keuze gemaakt dan kan je bestellen via het bestelformulier. U ontvangt per kerende een bevestiging van uw bestelling, alsook het rekeningnummer en ons bestelnummer. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling onmiddellijk verzonden per post.
Cyclistes Leon is sinds 2011 de officiële verdeler van de miniatuur rennertjes van Fonderie Roger voor België, Nederland en Duitsland.