Miniatuurrenners

Kraft Doosje
Miniatuur wielrenners

België

Alle UCI WORLD TOUR renners 2020 hier te verkrijgen. Daarnaast, miniatuur renners in de shirt van je keuze, handgeschilderd. Onze miniatuur wielrenners zijn gemaakt van Zamak, dit is een legering van zink en aluminium. Bijzonder stevig en duurzaam materiaal beschilderd met de beste kwaliteitsverf. Speciaal voor de 100ste geboorteverjaardag van Briek Schotte brengen we een uniek verzamel-item op de markt met de binnenband rond de schouders (zoals 70 jaar geleden) en ijzersterk zoals Briek zelf. Te verkrijgen aan 25 Euro per stuk inclusief verpakking. Bestellen kan via ons contactformulier.
Media

Vive le vélo

Wij bieden alle shirts aan, zowel de klassiekers (gele, groene en bolletjesshirt) als de bestaande merkentruien. Maar nostalgie is nooit ver weg in de wielersport, op eenvoudig verzoek schilderen we de shirt van de wielerploeg van je jeugd of van een vergeten held uit de Tour de France. Ideaal als geschenk voor een wielerliefhebber. Voor een verjaardag of voor een feest. Ook grote bestellingen, als relatiegeschenk voor uw klanten met uw logo op de rugzijde zijn mogelijk.

Officiële verdeler

Hebt u uw keuze gemaakt dan kan je bestellen via het bestelformulier. U ontvangt per kerende een bevestiging van uw bestelling, alsook het rekeningnummer en ons bestelnummer. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling onmiddellijk verzonden per post.
Cyclistes Leon is sinds 2011 de officiële verdeler van de miniatuur rennertjes van Fonderie Roger voor België, Nederland en Duitsland.